Amaran: Notes to be noted!

Assalam....selamat membaca tapi ada beberapa concern utk diingatkan pada semua..

>>>>Bagi semua yang mengenali pemilik blog nih,segala yang saya curahkan dalam semua karya dan cerita adalah untuk pengajaran sahaja.segala yang diadaptasikan dari kisah hidup saya sendiri adalah tidak ada kena mengena dgn semua org lain yang ada dalam hidup saya.

>>>>Saya harap sgttt saya sebagai tanah di blog ini tak dicomparekan dgn saya yang berada di luar.

>>>>Segala luahan dan curahan perasaan saya(termasuk yang saya selitkan dlm cerpen) di blog nih adalah private dan tidak boleh dibawa keluar melainkan komen di blog ni sahaja..

>>>>Segala komen biarlah disertakan nickname dan bukan anonymous namun tiada paksaan dikenakan.

>>>>Boleh share posts saya di medium lain dgn syarat saya masih lagi diauthorized sbg pemilik post.

>>>>Selamat membaca dan mengambil ibrah dari post2 yang bermanfaat...maafkan segala salah silap..jzkk

Saya_Exposed

Monday, 27 September 2010

Bismillah wa salam...

Terasa nervous pulak nak exposekan diri sendiri kat blog nih..huhuhu..

Nway sayalah pemilik blog nih.....




Edited pic yg diambil mse ke Cardiff..konon2 sedang menghayati view from upper Cardiff Castle

Orang cakap sye immatured..yes i am..but i'm on my way to be a matured person..
Orang cakap sye nakal..yes i am..but surely i try tuk kena pada tempatnya..
orang cakap jugak saya manja..well..cant denied dat ..but its not a bad thing right??

Itu sifat natural saya dan kamu juga hve ur own..Semoga sifat-sifat natural kita yang unik dan tersendiri membawa kita kepada mencapai lidah yang basah dengan mengingati Allah,hati yang sentiasa bersyukur kepadaNya dan badan yang lembut dan lentur dalam patuh pada arahanNya...

Everyone has their characteristics which is unique for a reason and each of us are created for the same reason...

"Sungguh Kami telah menciptakan manusia dalam bentuk yang sebaik-baiknya."
(95:4)
"Tidak aku ciptakan manusia dan jin melainkan agar mereka beribadah kepadaKu."
(51:56)
p/s:maaf tiada gambar muka yang berhak dipamerkan...


currently alone
London
12:43 pm

0 comments:

Post a Comment

~~~TanaH~~~

~~~TanaH~~~
-kerana Logam asalnya Tanah-

Aminkan doa ini..

Ya Allah,



Sesungguhnya Engkau mengetahui hati-hati ini telah berhimpun dalam cinta padaMu,telah bettemu dalam taat padaMu,telah bersatu dalam dakwah padaMu,telah berpadu dalam membela syariatMu,Kekalkanlah Ya Allah ikatannya.



Tunjukilah jalan-jalanNya.



Penuhilah hati-hati tersebut dgn cahayaMu yg x pernah kunjung malap.



Lapangkanlah dada-dada kami dgn limpahan iman kepadaMu dan indahnya bertawakal kepadaMu.



Hidupkanlah yaAllah,hati ini dgn makrifat kepadaMu.



Ya Allah,sekiranya Engkau mentakdirkan mati kepada kami,maka matikanlah kami dalam golongan para syuhada yg berjuang di jalanMu.



Engkaulah sebaik-baik pelindung dan sebaik-baik penolong.



Kabulkanlah ya Allah.Dan sampaikanlah salam kepada junjungan nabi kami,Muhammad saw kepada keluarga,para sahabatnya dan juga sampaikanlah salam.

There was an error in this gadget